KONTAKT

Vi är lugnet som vi söker – Fem meditationer och en MasterClass

Fem meditationer á 30 minuter samt en MasterClass om meditation för att fördjupa din förståelse.

När du köper denna meditations-serie kan du välja på att få allt endast online eller online plus nedladdningsbara ljudfiler. 

Fem meditattioner och en MasterClass som guidar dig till det lugn som redan finns på plats inom dig.

Fem meditationer á 30 minuter samt en MasterClass á 60 minuter om förståelsen och meditation.

Vi söker ofta efter lugn och välmående samt tänker att vi behöver göra något för att få det. Men lugnet finns redan på plats inom oss, vi behöver ”bara” upptäcka detta och göra oss mer hemmastadda här. Dessa fem meditationer guidar dig till det lugn som du i grunden är. MasterClassen dyker djupare i förståelsen och bringar mer klarhet i vad meditation är och hur vi kan känna lugnet som vi är.  

Meditation är inget görande, det meditativa tillståndet är vad vi i grunden är. Genom att meditera stärker vi upp oss i vår sanna natur för att enklare kunna leva i närvaro och lugn vad som än pågår i livet. Meditationerna kommer inte att ge dig något som du inte redan har, de kommer att stärka upp dig i det som du i grunden redan är. Häng med och utforska och etablera dig i det lugn som du är.

När vi landar in i varandet hittar vi:

  • det lugn som är vår sanna natur
  • acceptansen för det som är
  • vila och återhämtning för kropp och sinne
  • vårt sanna jag

Då närvaro blir en mer självklar del i vår vardag ter sig livet enklare. Att lyssna på kroppens signaler blir enklare, våra relationer med andra människor bli enklare, att ta kloka beslut blir enklare, vi blir också mer kreativa och effektiva, allt detta samtidigt som vi är lugnare och gladare.

 

250 kr för alla dessa fem meditationer samt MasterClassen online och 350 kr om du även vill ha nedladdningsbara filer för att kunna lyssna offline (Som medlem på INSIDAN har du tillgång till meditationerna när du är inloggad.)

 

Kan detta vara något för dig?

Har du frågor eller funderingar är du  varmt välkommen att höra av dig.

Skicka ett mail om du har någon fråga eller fundering eller fyll i formuläret nedan.  Lägg med nummer om du vill bli uppringd.