KONTAKT

Vi är lugnet som vi söker – Fem meditationer och en MasterClass

Fem meditationer á 30 minuter samt en MasterClass om meditation där du också har möjlighet att ställa frågor för att fördjupa din förståelse.

Var med live på meditationerna 27/5 – 31/5, kl.7.00 på morgonen. Masterclassen är onsdagen den 29/5 18.30. Vid köp får du även tillgång till inspelning av meditationerna samt masterclassen så att du kan lyssna så många gånger du vill och lyssna i efterhand ifall du inte skulle kunna närvara på alla tillfällen.

Fem meditations tillfällen för att guida dig till det lugn som redan finns på plats inom dig.

Fem meditationer á 30 minuter samt en MasterClass om meditation där du också har möjlighet att ställa frågor för att fördjupa din förståelse.

Var med live på meditationerna 27/5 – 31/5, kl.7.00 på morgonen. MasterClassen är onsdagen den 29/5 18.30.

När du köper ”Vi är lugnet som vi söker” kan du både närvara live samt ta  del av inspelning av meditationerna samt MasterClassen efter att de har varit (inom 24 timmar). På så vis kan du lyssna så många gånger du vill och lyssna i efterhand ifall du inte skulle ha möjlighet att närvara på alla tillfällen live.

Vi söker ofta efter lugn och välmående samt tänker att vi behöver göra något för att få det. Men lugnet finns redan på plats inom oss, vi behöver ”bara” upptäcka detta och göra oss mer hemmastadda här. Under denna vecka kommer det att vara fem meditationer som guidar dig till det lugn som du i grunden är. Det kommer även att vara en MasterClass om meditation där du kan ställa frågor, fördjupa din förståelse och få mer klarhet.

Meditation är inget görande, det meditativa tillståndet är vad vi i grunden är. Genom att meditera stärker vi upp oss i vår sanna natur för att enklare kunna leva i närvaro och lugn vad som än pågår i livet. Meditationerna kommer inte att ge dig något som du inte redan har, de kommer att stärka upp dig i det som du i grunden redan är. Häng med och utforska och etablera dig i det lugn som du är.

Tider för att närvara live:

 

Måndag: Meditation 7.00 – 7.30

 

Tisdag: Meditation, 7.00 – 7.30

 

Onsdag: Meditation, 7.00 – 7.30 –  MasterClass, 18.30 – 19.30

 

Torsdag: Meditation, 7.00 – 7.30

 

Fredag: Meditation, 7.00 – 7.30

 

När meditationen har varit kan du ta del av den i efterhand inom 24 timmar som video och ljudfil.

 

När vi landar in i varandet hittar vi:

  • det lugn som är vår sanna natur
  • acceptansen för det som är
  • vila och återhämtning för kropp och sinne
  • vårt sanna jag

Då närvaro blir en mer självklar del i vår vardag ter sig livet enklare. Att lyssna på kroppens signaler blir enklare, våra relationer med andra människor bli enklare, att ta kloka beslut blir enklare, vi blir också mer kreativa och effektiva, allt detta samtidigt som vi är lugnare och gladare.

 

250 kr för alla dessa fem meditationer samt MasterClassen (Som medlem på INSIDAN har du tillgång till meditationerna när du är inloggad.)

 

 

Kan detta vara något för dig?

Har du frågor eller funderingar är du  varmt välkommen att höra av dig.

Skicka ett mail om du har någon fråga eller fundering eller fyll i formuläret nedan.  Lägg med nummer om du vill bli uppringd.