KONTAKT

Transformativa samtal = Förändring på djupet

Du är inte en droppe i havet, du är hela havet i en droppe ~ Rumi

Angelica lyssnar på djupet för att höra vart du behöver skifta din förståelse för att du ska kunna befria dig från dina tankar, medvetna och omedvetna, som håller dig tillbaka i ditt liv.

Hon guidar dig i förståelsen som tar dig hem till lugnet som redan finns inom dig. Hon hjälper dig att förändras på djupet. Det handlar inte om att du ska få rätt verktyg, det handlar om att du ska få syn på att du redan har och är allt du behöver.

Vad du än har upplevt och gått igenom tidigare i ditt liv så finns möjligheten att här och nu släppa det gamla bagaget, läka på djupet och leva ditt liv med mer enkelhet, kärlek, lugn och glädje än vad du tott varit möjligt. Det som behövs från dig för att få till en omvandling i ditt liv, är att du är nyfiken på att få upptäcka mer av livet. Är du redo för en transformation?

Angelica Almqvist

Transformativa samtal – Enskilt

Varje människa har vad de behöver inom sig, men vi är många som kan behöva hjälp att få syn på det och frigöra den inre potential som ligger bakom vårt tänkande.  Vi människor är fantastiskt mycket mer än vad vi tänker att vi är. Angelica hjälper dig att landa i din inre visdom och leva ditt liv med mer trygghet, kärlek, glädje och harmoni.

Samtal/mentorskap både på plats och online. Mejla i dag för att boka ett första kostnadsfritt möte för att se hur ni kan gå vidare.Du hittar även priser när du klickar på läs mer.

Photo by <a href="https://unsplash.com/@kristinali?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">Kristina Litvjak</a> on <a href="https://unsplash.com/photos/person-forming-heart-shape-with-their-hands-FO18LpXMlvk?utm_content=creditCopyText&utm_medium=referral&utm_source=unsplash">Unsplash</a><br />
   hjärta med två personers händer

Transformativa samtal – Relation

Vill du uppleva mer förståelse, lugn, glädje och kärlek i din relation? Ibland ser vi inte riktigt hur vi ska kunna komma tillbaka till varandra, bitterhet och sårade känslor står ivägen. Angelica hjälper er att hitta tillbaka till en stabil plattform av kärlek och förståelse.

Du kan även använda dessa samtal med en eller flera familjemedlemar.

Kontakta Angelica för att boka ett första förutsättningslöst möte för att se hur ni kan gå vidare. Du hittar även priser när du klickar på läs mer.