KONTAKT

Lev livet med mer enkelhet & lugn!

Vill du förändras på djupet, leva i mer lugn och harmoni som den härligaste versionen av dig själv?

Angelica guidar dig i förståelsen som tar dig hem till lugnet som redan finns inom dig. Hon hjälper dig att förändras på djupet. Det handlar inte om att få rätt verktyg, det handlar om att du ska få syn på att du redan har och är allt du behöver.

Angelica har förmågan att lyssna på djupet för att höra vart du behöver skifta din förståelse för att du ska kunna befria dig från dina tankar, medvetna och omedvetna, som håller dig tillbaka i ditt liv.

Vad du än har upplevt och gått igenom tidigare i ditt liv så finns möjligheten att här och nu släppa det gamla bagaget, läka på djupet och leva ditt liv med mer enkelhet, kärlek, lugn, och glädje än vad du tott varit möjligt. Det som behövs från dig för att få till en omvandling i ditt liv, är att du vill förändras och är nyfiken på att få upptäcka mer av livet.

Är du redo för en transformation?

I coachingen/samtalen med Angelica går ni djupare och tittar på orsaken till dina problem för att kunna frigör din unika potential. Hon kan hjälpa dig att se bortom dina begränsningar och visa dig att du är oändligt mycket mer än vad du tror att du är.

Det blir fantastiskt mycket enklare för oss människor att leva i välmående och göra de förändringar vi önskar när vi får insikt i hur vår mentala hälsa fungerar och ser vem vi är bortom vårt egna tänkande.

Den TransformativaCoachingen kommer att peka på källan till ditt inre lugn, klokhet och klarhet så du kan känna att du har det när du behöver det. Vi fokuserar på det friska, positiva och kloka inom oss och ger det mer utrymme. Under coachingen blir du guidad till ett nytt sätt att vara som ger dig tillbaka makten i ditt liv, så att du kan leva mer som du vill och inte bara som det råkar bli eller alltid har varit. Ofta blir vi människor rädda för de känslor som uppstår inom oss, vilket kan leda till ännu mer lidande. Med denna coaching får du en ökad förståelse för tankar och känslor vilket leder till de tuffa känslor som uppkommer inte blir lika skrämmande, på så vis klingar de lättare och snabbare av. Vi utforskar dina ”blind-spots” för att kunna lysa med mer klarhet och höja medvetandet även här. Vi hittar in till ett accepterande och lugnt förhållningssätt i livet som medför att livskvaliteten ökar oavsett vilka omständigheter eller utmaningar vi möter.

 

Vanliga effekter av  Transformativa samtal

 • ökat lugn och harmoni
 • ökad glädje
 • ökad självkänsla, självförtroende och trygghet i sig själv
 • ökad medkänsla och förståelse för sig själv och andra
 • ökad acceptans till det som är
 • ökad mental närvaro, mer i nuet
 • ökad kreativitet och energi
 • ökat välmående och sinnesro
 • förbättrad hälsa
 • förbättrade relationer, både till dig själv och andra
 • minskad stress, oro och frustration

Boka en kostnadsfri konsultation

Ett första möte där vi får träffas och se hur jag kan serva dig.

angelica@angelicaalmqvist.com

 

Priser

24-timmar – 1700kr/timme – Totalt: 40800kr

12-timmar – 18000/timme – Totalt 21600kr

6-timmar -1900kr/timme – Totalt: 11400kr

1-timme – 2200kr

En heldag 15000kr

Vid köp av tim-paket kostar en heldag 12000kr

 

6 månaders-TransformationsProgram

Programmet startar med en heldag och det finns även en möjlighet att lägga in en heldag till på det sätt som passar i processen. Under dessa sex månader är Angelica extra tillgänglig för dig när du behöver, även utöver inbokad tid. Under dessa sex månader är det ditt behov som står i fokus. Programmet skräddarsys helt efter den process som du befinner dig i allt eftersom tiden går. Pris: 70000kr

* Alla priser är inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag

Angelica Almqvist