KONTAKT
två händer håller varandra i pekfinger med ankartatuering

RelationsCoaching – Hitta tillbaka till en kärleksfull grund

Hitta tillbaka till en förstående och kärleksfull grund.

Genom att få en djupare förståelse för hur alla våra upplevelser i livet skapas, erhåller vi en ökad förståelse för andra människor och oss själva. Vi går till orsaken bakom de problem som har uppstått och hittar ett gemensamt och kärleksfullt förhållningssätt.

De besvikelser och dispyter som har uppstått är symtom på djupare liggande orsaker. Genom att öka er förståelse för vad som orsakar detta kan dessa tvister och/eller besvikelser lösas upp och ni kan således hitta tillbaka till den kärlek och respekt som ni vill ha i er relation. Det enda som behövs för att det ska finnas hopp och en bra utgångspunkt, är att ni  vill att er relation ska fungera.

Det behöver inte vara svårt även om det har känts svårt länge.

Skicka ett meddelande i formuläret nedan, eller mejla om du/ni har frågor eller vill boka en första kostnadsfri konsultation.

Så här säger tidigare par:

Att bli par-coachad av Angelica innebär att få vägledning till kärleken igen, i stället för att få hjälp med förhandling om dagens aktuella relationsproblem. Helt enkelt att hitta tillbaka till den rätta gemensamma vägen i stället för att fastna i detaljer. Det fungerar!” – Adde

”Samtalen som jag och min man har med Angelica är väldigt viktiga för oss, då de hjälper oss tillbaka till grunden. Till det som betyder något på riktigt i vår relation. Det har varit intressant att upptäcka hur skilda verkligheter vi har och hur det oskyldigt skapar konflikter. Genom par-samtalen med Angelica kan vi trots så skilda verklighetsuppfattningar ändå hitta vårt gemensamma och fina tillsammans. Jag rekommenderar verkligen att testa detta ifall ni vill fördjupa era relationer!” – Sandra