KONTAKT
blid på angelica i halvkropp och text hela du här och nu

Hela Du Här & Nu – Videokurs

MasterClass – En Serie på tre tillfällen a´ 75 minuter vardera

Genom att få en högre förståelse för vad det faktiskt innebär att vara närvarande här och nu, kan vi hitta tillbaka till det lugn, den visdom och glädje som redan finns inom oss alla.

Ta del av dessa tre MasterClass tillfällena och se hur du kan uppleva mer närvaro, lugn och glädje i ditt liv och samtidigt känna att du får ut mer av dig själv. Du kan också ta del av klasserna som medlem på INSIDAN

Då närvaro blir en mer självklar del i vår vardag ter sig livet enklare. Att lyssna på kroppens signaler blir enklare, våra relationer med andra människor bli enklare, att ta kloka beslut blir enklare, vi blir också mer kreativa och effektiva, allt detta samtidigt som vi är lugnare och gladare.

 

250kr för alla tre klasser. (Är du medlem på INSIDAN har du tillgång till kursen där.)

Oskyldig har vi människor en tendens att missa att vara närvarande i nuet och blir i stället fångade av tankar om dåtid och framtid. Under dessa tre tillfällen kikar vi på vad vi behöver för att kunna vara mer i nuet och minska känslan av stress och oro i alla delar av livet. När vi är närvarande träder den bästa versionen av oss själva fram och vi tittar här på hur vi kan leva mer från den platsen.

Under dessa klasser tittar vi närmare på nuets och vår inre kraft från lite olika perspektiv dessa tre gånger för att det ska bli enklare att implementera förståelsen i ditt liv.

När du köper kursen får inloggning till den i välkomstmejlet.

 

1. Lugnet finns i nuet, se hur du kan hitta det

Vi utforskar nuet, ser vad som hindrar oss från att uppleva lugnet som finns här och hur vi kan se igenom dessa hinder.

2. Öka din närvaro för att få mer energi

Vi tittar på hur vi kan bjuda in mer närvaro i livet och etablera oss mer i nuet för att känna att energin kan fyllas på.

3. Lyssna på kroppen och hitta acceptans för det som är

Vi har ofta en tendens att tycka att vi borde orka det ena eller det andra, eller så har vi på andra sätt svårt att acceptera det vi står inför. Vi kikar här på hur vi kan finna mer acceptans för det som är samt hur vi kan lära oss att lyssna på och tolka kroppens signaler.

Kan detta vara något för dig?

Har du frågor eller funderingar är du  varmt välkommen att höra av dig.

Skicka ett mail om du har någon fråga eller fundering eller fyll i formuläret nedan.  Lägg med nummer om du vill bli uppringd.