KONTAKT

Bli vän med dig själv – MasterClass – Video

Livet blir så mycket enklare och härligare när vi är vänliga, kärleksfulla och accepterande mot oss själva. 

Ta del av denna MasterClass och se hur du kan vara snällare mot dig själv för att kunna sänka din stress, uppleva mer lugn, glädje och harmoni i livet. 

Denna klass är för dig som: 

  • Vill vara snällare mot dig själv
  • Vill minska din stress
  • Vill se hur du kan leva i mer lugn och harmoni
  • Vill se hur du kan öka din självkänsla 
  • Vill se hur du kan lära dig av det du gör istället för att döma dig själv. 

200kr är priset för denna MasterClass 

När du köper klassen får du länk och inloggning till klassen i välkomst-mejlet.
 
 
 
 
 
 
 

 

Vad vi än tar oss för i livet så startar allt inifrån oss själva. Om vi är hårda och dömande mot oss själva så lever vi i och ifrån en tröttsam och ovänlig miljö, detta sätt att vara mot oss själva är en underliggande stress inom oss. När vi är negativa och hårda mot oss själva, så blir allt vi tar oss för i livet lite jobbigare och emellanåt kan det verkligen bli en riktig kamp. Det är otroligt dränerande att leva under konstant attack så som vårt negativa tänkande om oss själva ibland kan vara. 

Om vi istället är snälla och empatiska med oss själva så blir allt vi tar oss för enklare i livet, stressen minskar, immunförsvaret blir bättre och känslan av att vara tillfreds, glad, lugn och harmonisk ökar. Vi får enklare att acceptera omständigheter i livet och har lättare att lära oss av saker och ting som vi gör och som händer oss i livet. Livet blir verkligen så mycket enklare och härligare när vi är vänliga, kärleksfulla och accepterande mot oss själva. 

Ibland är vi så vana att vara hårda mot oss själva, så även om vi hör att det är klokt att vara snäll, så kan det kännas väldigt svårt, vi fattar inte riktigt hur vi ska göra. Under denna MasterClass undersöker vi relationen till oss själva och ser hur vi med mer enkelhet kan vara vänligare mot oss själva och börja bli vår egen snälla vän i livet. 

Kan detta vara något för dig?

Har du frågor eller funderingar är du  varmt välkommen att höra av dig.

Skicka ett mail om du har någon fråga eller fundering eller fyll i formuläret nedan.  Lägg med nummer om du vill bli uppringd.