KONTAKT
Angelica som ler med en prickig blus och brun bakgrund

Varför välja mig som coach?

Skulle du vilja att det var enklare och härligare att vara du i ditt liv?

 

Skulle du vilja att det är enklare och härligare att vara du? Eller vill du utvecklas inom något specifikt område? Som ledare, förälder, partner, medarbetare, entreprenör, lärare, chef, eller något annat?

Jag erbjuder coaching som transformerar. Coaching som på djupet utvecklar, utmanar, förverkligar samt gör att du hittar tillbaka till dig. Jag erbjuder paketlösningar där vi jobbar tillsammans under en lämplig tid.

Så varför anlita mig?

Först kan vi titta på anledningar som inte riktigt duger, du ska inte anlita mig för att:

  • Jag har gått flertalet coachutbildningar, utbildningar i pedagogik, hälsa, träning, anatomi, coaching, ledarskap, anknytning, mindfulness, yogalärare, och ännu mer om coaching och människans psyke.
  • Inte för att jag är billigast, för det är jag inte.

Så vad finns det för anledningar att anlita mig?

Detta är inte heller anledningar nog, men kanske är det intressant att veta:

  • Att jag vet att alla människor har förmågan att leva med minimal stress och oro, med en upplevelse av välbefinnande och glädje dagligen.
  • Att förändringar inte behöver vara svårt, vare sig det handlar om att öka självkänslan, minska stress, gå ner i vikt, förbättra relationer eller något annat.
  • Jag vet att allt som behövs för att leva enklare och härligare är medfött. Med en förståelse för hur vi faktiskt fungerar mentalt, kan detta träda fram, för alla!
  • Att jag själv har gjort en enorm resa. Jag har haft en tuff uppväxt, mobbad 1-9, Inte kunnat säga nej, inte känt att jag någonsin duger eller har ett värde, trott att jag måste göra och prestera för att duga. Trott att jag måste förtjäna kärlek och försakat mig själv på vägen. Gått in i väggen fyra gånger…
  • Att jag har vaknat till ett enklare liv. Att jag är fri från min historia, jag har en historia, men jag är den inte.
  • Att jag har sett att jag, precis som alla människor, i grunden av den vi är, mer än duger och  verkligen är värda kärlek.
  • Att jag vet att det jag har sett, som befriat mig, inte är unikt för mig, utan finns tillgängligt för alla. Detta faktum har gjort att det har blivit mitt kall i livet att hjälpa fler till ett enklare och härligare liv.

Kanske är det något som vinner ditt intresse, eller inte. Men detta är inte heller anledning nog.

Den största och viktigaste anledningen till att du ska vilja anlita mig är:

  • Att det känns rätt inifrån dig, från ditt hjärta.

Jag vill jobba med dig om du är nyfiken på att se mer av vår mänskliga storhet, samt att du vill arbeta med mig. Du ska vilja jobba med mig för att det känns rätt för dig! Här kan vi mötas.

För att se ifall detta kan vara något för dig, om din nyfikenhet har vaknat, låt oss boka in ett förutsättningslöst möte, för att ta reda på om vi vill jobba med varandra.

Du kan kontakta mig genom att mejla eller fylla i formuläret nedan, om du vill bli uppringd så skickar du bara namn och nummer, så hörs vi!

Ser fram emot att höra ifrån dig!

Med kärlek och värme 💖🌟

//Angelica