KONTAKT

Tack för fotfästet nuet

Tack för fotfästet nuet

Jag har virvlat runt och trampat luft. Jag har sökt efter fotfäste, men jag har letat på fel plats. Jag har försökt sätta mina fötter i en påhittad framtid och jag har kämpat med att ställa mig stadigt i en dåtid som inte längre finns. Så jag har trampat luft och virvlat runt. 

Jag har missat nuets mjuka vädjan i min fram fart. Jag har kämpat mot nuets vänliga dragningskraft i mitt sökande.

Men en dag fick denna dragningskraft och välbekanta vädjan mig att stanna upp. Jag stillade mig och hörde hur nuet talade till mig med sin djupa tysta stämma.

– Här, precis här kan du stå stadigt. 

Tack nuet.

I nuet är jag trygg och stabil.

Mitt hår kan virvlat runt, det kan vina i mina öron och fladdra i mina kläder. Men jag står stadigt. Orubblig och stabil är jag i nuet. 

Precis här och nu finns stabiliteten och den eviga tryggheten. 

Tack nuet. 

 

Vill du se hur du kan leva mer i nuet och känna mer trygghet, lugn och glädje i livet?  Varmt välkommen att kontakta mig, skriv in ditt telefonnummer om du vill bli uppringd. Varma hälsningar // Angelica