KONTAKT
porträttbild på Angelica

Ta inte min snällhet för svaghet

Ta inte min snällhet för svaghet

Vi kan få för oss att det är farligt att vara snäll, att man kan bli utnyttjad, tagen för given och behandlad som en dörrmatta. Men äkta snällhet kommer från vår sanna natur, från kärlek och är fullproppad med visdom. Denna snällhet går åt båda håll, är det inte snällt mot mig själv, så är det inte äkta snällhet. När vi är grundade i vår sanna natur, har vi full tillgång till vår visdom och vet ifall vi behöver sätta gränser, säga nej eller lämna en situation. Äkta snällhet gynnar alla, den som jag behöver säga nej till, behöver att jag står upp för snällheten så att den kan få en chans att lära sig, så som vi alla behöver lära oss i och av livet. Så låt oss stå upp för snällheten och visa att vår snällhet inte är svaghet. Du kan stå stadigt och kraftfullt i den du är och låta snällheten, kärleken och visdomen få lysa ur dig och med tydlighet och ödmjukhet deklarera, -Ta inte min snällhet för svaghet!

 

Vill du se hur du kan leva mer i din sanna natur, fortsätta att vara snäll och komma från en plats av kärlek och visdom? Varmt välkommen att kontakta mig, skriv in ditt telefonnummer om du vill bli uppringd. Varma hälsningar // Angelica