KONTAKT
Frötuna gård

Retreat på Frötuna Gård 1-3 mars 2024

Var den du är – kom hem till din sanna natur

Under denna helg ges utrymme till att landa djupare i närvaro, undersöka vår sanna natur och få en djupare förståelse för hur våra mänskliga upplevelser i livet skapas. Ju mer vi etablerar oss i närvaro och ser vem vi är bortom våra tankar och föreställningar om oss själva, desto enklare och härligare blir det för oss i livet oavsett vilka omständigheter vi står inför.

Helgen bjuder på guidade meditationer, dialog, fantastiskt umgänge, god, näringsrik och vegetarisk mat, tillgång till Frötuna bad samt vacker miljö.

 

orangeriet meditationsrum

I de guidade meditationerna tillåter vi oss själva att vara precis som vi är och har möjlighet att upptäcka att meditation inte är något vi gör då och då, utan att det är vad vi i grunden är och alltid har tillgång till. När vi har dialog undersöker vi närmare vad det innebär att vara människa och ser hur vi kan hålla alla våra mänskliga upplevelser i kärlek och vänlighet.

Under hela helgen, i meditationerna, dialogen och utrymmet där emellan, har vi möjlighet att se att allt som uppstår inom oss är fullt med visdom och liv, med den insikten blir det enklare för oss att möta oss själva och vår vardag med mer lugn, kärlek och acceptans.

 

Pris/person för hela retreatet 1-3/3 2024

Enkelrum:                           5850kr

Del i dubbelrum:                 5150kr

I priset ingår:

  • Logi
  • Frukost, lunch, middag, för och eftermiddagsfika, frukt, nötter te och kaffe
  • Tillgång till Frötuna bad med bastu och hamam på lördagen för den som vill
  • Meditationer och dialoger

 

Upplägg:

upplägg för helgen

Anmälan sker via formuläret eller mejl till:

angelica@angelicaalmqvist.com

De första som anmäler sig får rum med badrum, annars ligger badrummet i anslutning till rummet.

Bokningsregler:

– Anmälan är bindande, men inte personbunden.

– Anmälan sker via mejl, du får ett svar på mejl och ombedes att bekräfta ur du vill göra med betalningen, hela summan på en gång, eller endast anmälningsavgiften och sedan resterande senast 31/1 2024. När anmälningsavgiften (eller hela summan om du har valt det) är betald är du garanterad en plats.

– Om du behöver avboka och gör det senast 30 dagar innan retreatet återbetalas hela summan exklusive bokningsavgiften på 1.500 kr.

Läs mer om Frötuna: https://frotuna.nu/

Skicka ett mail för inresse anmälan, eller fyll i formuläret nedan.  Lägg med nummer om du vill bli uppringd.