KONTAKT
Karusell uppe bland moln

Problematisk tankekarusell 

Problematisk tankekarusell

Det är inte problemet som är problem för oss, det är våra tankar om våra problem som blir problematiskt för oss.

Ofta när vi har ”problem” så tänker vi massor på problemet, använder samma gamla tänkande och åker karusell med dessa tankar, runt, runt och runt. Det gör oss yra i huvudet, utmattade, förvirrade och smått illamående och inte en enda lösning har chans att dyka upp i denna tankekarusell.

Med mod och tillit i ditt hjärta så kan du hoppa av karusellen, ställ dig bredvid och låt yrseln lägga sig. Vår visdom och kreativitet finns just här, bredvid tankekarusellen.

Det gamla tänkandet leder inte till nya insikter eller nya perspektiv. Hoppa av dina tankar om problemet, öppna ditt sinne och låt svaret få komma till dig.

Du är så mycket klokare än dina tankar i stunden, du har fantastiskt mycket mer visdom än vad tankarna säger, våga släppa dem en stund, så har din visdom en chans att komma till undsättning.

Med värme och kärlek ❤️

/ Angelica 

 

Vill du se hur du kan enklare släppa ditt tänkande och komma i kontakt med din visdom? Leva mer i mer närvaro och lugn? Varmt välkommen att kontakta mig, skriv in ditt telefonnummer om du vill bli uppringd. Varma hälsningar // Angelica