KONTAKT
rosa fyverkerier

Nyårslöfte? Okej då, två stycken

Nyårslöfte? Okej då, två stycken:

  1. Jag lovar att varje dag göra vad jag kan för att lyssna på mitt hjärtas visa röst.
  2. Jag lovar att förlåta mig själv om jag glömmer.

Jag har upptäckt att ju mer jag lyssnar på mitt hjärtas visdom i livet, så blir livet behagligare för mig. Jag får mer gjort, jag har chans att upptäcka nytt och lära mig mer, samtidigt som jag känner mig lugnare och gladare.

Ibland glömmer jag dock detta och kan ha opponerande åsikter och tycka att mitt hjärta borde säga något annat. Jag kan också råka hoppa på tanketåg som inte kommer från visdom, utan i stället har sitt ursprung i gammal rädsla, men då skaver det i mig.

Självaste skavet som jag då känner är en vänlig påminnelse till mig, om att släppa tankarna och lyssna på hjärtat igen.

Så just därför, för att livet blir enklare och härligare när jag lyssnar inåt, så vill jag ge det som ett löfte till mig själv. Om Jag råkar glömma så vet jag idag att det är oskyldigt. Jag vet också att om jag skäller på mig för vad jag råkat göra, så lär jag mig inget, min utveckling stannar av. Dessutom så skapar det stress, obehag och skav eftersom mitt hjärta försöker tala om för mig att sluta skälla på mig själv och vara snäll.

Av denna enkla anledning så vill jag fortsätta lyssna på visdomen och förlåta mig själv när jag glömmer. Två nyårslöften som gör det enklare och härligare att vara jag, till det säger jag: Ja tack! Dessutom gynnar dessa löften alla runt omkring mig och det tycker jag känns fint.

 

Har du något nyårslöfte? Om du har det, ingår det att vara snäll mot dig själv? Annars är mitt förslag till dig att du lägger till det. Det blir behagligare för dig i ditt liv då och det är just det livet som du lever.

Gott nytt år!

Med värme och kärlek

💕✨💕

//Angelica
 

Skulle du vilja utforska mer av att kunna lyssna till din egen visdom, vara snällare mot dig själv och släppa dig själv fri att bara vara? Leva från en plats av trygghet och lugn? Kontakta mig via formuläret så kan vi boka ett förutsättningslöst möte för att se hur jag kan stå till tjänst.