KONTAKT
timglas med en man som sitter högst upp

Föreläsning

Närvaro + medvetenhet = Fokus & energi

De flesta har väll hört att det är bra att vara närvarande, att leva i nuet. Men vad innebär det egentligen, hur kan vi lära oss att ta besittning av detta nu och få fram det bästa ur oss?

Genom att erhålla en förståelse för hur vi människor fungerar. Hur vi faktiskt skapar vår verklighet via tre enkla principer, i varje ögonblick. Kan vi enklare hitta tillbaka till nuet samt den energi och fokus som finns att tillgå när vi är mer närvarande.

All styrka du besitter, all klokhet du har, finns tillgänglig i nuet och går inte att använda sen, det går inte att använda i dåtid, det går endast att använda i nuet.

Denna föreläsning inspirerar er och pekar i en riktning av här och nu, för att öka er förståelse så att  ni kan vara mer i nuet och få mer gjort med mindre ansträngning. Öka era prestationer samtidigt som stress press och oro minskar.

Detta är ingen ny metod eller massa göranden, detta är ett nytt sätt att tänka, en förståelse för hur vi faktiskt fungerar mentalt så att vi inte står ivägen för vår egen potential.

Det går att boka som en enskild inspirationsföreläsning eller som en start på ett program.

Är du nyfiken och vill veta mer?

Varmt välkommen att höra av dig! Via mejl eller formuläret nedan

Skicka med telefonnummer ifall du vill bli uppringd.

Ser fram emot att höra ifrån dig.

    Är du intresserad av att boka denna inspirerande föreläsning, Skicka ett mail om du vill boka eller veta mer, skicka namn och nummer om du vill bli uppringd. 

    Ser fram emot att höra ifrån dig.