KONTAKT
Groda liggande framför en spegel

Min bästa vän är Jag

Fördjupa relationen och vänskapen till dig själv

Det finns en person som är ständigt närvarande i vårt liv. En relation i livet som är den absolut viktigaste att vårda. Det är den relationen vi har till oss själva.

Att vara sin egen bästa vän i livet, är en nyckel till att uppleva ett enklare och härligare liv. Om du har din egen support, gör det att annat i livet kan bemötas med mer lätthet. Det blir behagligare att gå igenom utmaningar med en vetskap om att du alltid har din egen bästa vän som är på din sida, tar hand om dig och backar upp dig.

Under denna workshop fördjupar vi och förbättrar denna relation. Vi tittar närmare på vad det verkligen innebär att vara sin egen bästa vän. Vi utforskar också vad det innebär att vara människa och hur alla våra upplevelser i livet skapas. Det är mer ett utforskande än en massa görande. I stället ger vi utrymme för att du ska kunna få insikter. Genom insikter sker förändringar på djupet, medvetenheten ökar, med det ser vi klarare på vad som pågår och hur livet skapas och upplevs.

Du är den som upplever ditt liv genom dig. Om den upplevelseskaparen som du är faktiskt är, är kärleksfull, omhändertagande har tillgång till ett högre medvetande med medföljande klokhet, känns det ganska uppenbart att livet blir enklare och härligare.

Workshopen är till dig som vill:

  • Vara snällare mot dig själv
  • Öka självkänslan & självförtroendet
  • Öka känslan av lugn och harmoni
  • Minska känslan av stress
  • Förbättra relationen till dig och andra människor

Workshopen är helt online.

Har du frågor eller funderingar är du också varmt välkommen att höra av dig. Via länken ovan eller formuläret nedan.

Skicka ett mail eller fyll i formuläret vid intresseanmälan, bifoga nummer om du vill bli uppringd.

Ser fram emot att höra ifrån dig!