KONTAKT
groda står framför spegel med handväska och läppstift

Min bästa vän är Jag

Fördjupa relationen och vänskapen till dig själv

Programmet är till dig som vill:

  • Vara snällare mot dig själv
  • Öka självkänslan & självförtroendet
  • Öka känslan av lugn och harmoni
  • Minska känslan av stress
  • Förbättra relationen till dig och andra människor

Programmet är helt online.

Det finns en person som är ständigt närvarande i vårt liv, det är också den relationen i livet som är den absolut viktigaste att vårda. Det är således den relationen vi har till oss själva.

Att vara sin egen bästa vän i livet, är en nyckel till att uppleva ett enklare och härligare liv. Om du har din egen support, gör det att annat i livet kan bemötas med mer lätthet. Det blir behagligare att gå igenom utmaningar med en vetskap om att du alltid har din egen bästa vän som är på din sida, tar hand om dig och backar upp dig.

Under detta program fördjupar vi och förbättrar denna relation. Vi tittar närmare på vad det verkligen innebär att vara sin egen bästa vän. Vi utforskar också vad det innebär att vara människa och hur alla våra upplevelser i livet skapas. Detta retreat och även det efterföljande programmet är mer ett utforskande, än en massa görande. I stället ger vi utrymme för att du ska kunna få insikter. Genom insikter sker förändringar på djupet, medvetenheten ökar, med det ser vi klarare på vad som pågår och hur livet skapas och upplevs.

Du är den som upplever ditt liv genom dig. Om den upplevelseskaparen som du är faktiskt är, är kärleksfull, omhändertagande har tillgång till ett högre medvetande med medföljande klokhet, känns det ganska uppenbart att livet blir enklare och härligare.

Under detta tre månaders program fortsätter vi att fördjupa relationen till oss själva samt utforska och upptäcka livets storhet och enkelhet. Vi dyker djupare samt hjälps åt att avslöja och avtäcka hinder för att kunna vara sin egna bästa vän och leva i mer klarhet, enkelhet, glädje och lugn.

Platserna till programmet är begränsade, hör av dig vid intresse.

Programmet löper på med online möten varannan vecka. Mellan dessa träffar får du tillgång till och tips på; korta och lite längre videos, texter och ljudfiler samt möjlighet att reflektera och ställ frågor i den slutna FB-gruppen.

Kan du inte närvara live på alla träffar, finns möjlighet att se i efterhand. Alla träffar kommer att spelas in och finnas tillgängliga för de som är med i programmet.

INVESTERING

Priset är inklusive moms för privatpersoner och exklusive moms för företag.

Program, 4500kr (10% rabatt för medlemmar)

– Det finns möjlighet att dela upp betalningen – 

Kan detta vara något för dig?

Mejla din intresseanmälan.

Har du frågor eller funderingar, är du också varmt välkommen att höra av dig.

Ser fram emot att få höra ifrån dig!

Skicka ett mail för inresse anmälan, eller fyll i formuläret nedan.  Lägg med nummer om du vill bli uppringd.