KONTAKT
bild på kvinna som ler

Livet är farligt men det är inget att vara rädd för

Livet är farligt men det är inget att vara rädd för

Rädsla har tidigare styrt mitt liv.

Nu är jag dedikerad till att låta den kärlek och visdom som finns i vår sanna natur, i grunden av mig själv, få sköta om styrandet.

Så många rädslor har hållit mig tillbaka och fått mig att känna att livet är farligt.

Jag kanske inte blir omtyckt, det har känts farligt.

Jag kanske gör bort mig, det har känts farligt.

Jag kanske kan bli sjuk, det har känts farligt.

Någon jag älskar kan bli påkörd i morgon, det har känts farligt.

Jag kanske inte kommer ha pengar så det räcker, det har känts farligt.

Jag kanske inte räcker till som jag är, det har känts farligt.

Om jag inte äter perfekt hälsosamt kan jag få någon allvarlig sjukdom, det har känts farligt.

Om jag inte sover ordentligt blir jag utmattad samtidigt som immunförsvaret går ner, det har känts farligt.

Om jag gör vad jag vill, bara för att jag vill det, kan jag bli ifrågasatt, det har känts farligt.

Vad som helst kan hända när som helst och det har verkligen känts farligt.

Det kan sannerligen vara farligt att leva, men det vill jag inte längre vara rädd för. Livet är här nu, inte för att skrämmas utan för att levas och upplevas.

Kärlek ger mig det mod jag behöver, kärlek leder mig till vänskap, kärlek visar mig min styrka, kärlek gör mig ödmjuk och vänlig.

Visdom sätter mina gränser, visdom får mig att lära mig av mina motgångar, visdom får mig att utvecklas, visdom gör mig hälsosam, visdom guidar mig alltid tillbaka hem till mig själv, tillbaka till kärlek.

Med kärlek och visdom som ledsagare är jag trygg och kan leva mitt liv fullt ut. När jag inte tror att det går, när rädslan kommer krypande och vill styra mina val, kan jag backa hem, stilla mig och sjunka djupare in i den jag i grunden är, min sanna natur och bli stärkta av det mod som finns här, för det finns alltid inom oss, det bara väntar på att få bli använt.

Med kärlek och visdom i ryggen, tar rädsla i ena handen och modet i den andra och ger mig ut för att leva och hylla livet.

Kärlek och visdom finns tillgängligt i oss alla, alldeles alldagligt och naturligt finns det här och nu, stanna upp och lyssna in så kan du höra ditt hjärta viska: – Även om livet kan kännas farligt, så är det inget att vara rädd för. Lev livet här och nu, du har styrkan och modet inom dig fina du.

 

 

Vill du se hur du kan leva mer i nuet och känna mer trygghet, lugn och glädje i livet?  Varmt välkommen att kontakta mig, skriv in ditt telefonnummer om du vill bli uppringd. Varma hälsningar // Angelica