KONTAKT
Kvinna svartvitt foto tittar upp från en tidning

Letar du i gårdagens tidning efter morgondagens nyheter?

Letar du i gårdagens tidning efter morgondagens nyheter? 

Vi har en tendens att hämta information från vår historia och tro att den dikterar vår framtid. Det är som att leta i gårdagens tidning efter morgondagens nyheter och det är en direkt väg till besvikelse. Vi behöver istället våga landa in i nuet, till icke vetandet för att öppna för oändliga möjligheter.

I nuet pratar livet med oss via våra hjärtan och livet vill oss väl. Den visdom vi behöver, den visdom som kom med livet, hör vi tydligare när vi lyssnar till nuets oändliga tystnad.

Har vi historiska glasögon på oss och tittar mot framtiden, så upplever vi att historien återupprepar sig. Om vi i nuet istället tar av oss de gamla glasögonen och med en ren och klar blick står kvar, blir en helt ny framtid skriven.

Låt historian vara historia.

Gråt om du behöver, släpp ut din instängda ilska om den bränner dig och förlåt dig själv. Förlåt också dem du behöver förlåta för att släppa dig själv fri.

Stanna i nuet så sköter livet om resten. Livets främsta uppgift är att med kärlek och visdom guida oss i nuet. Lyssna till ditt hjärta, livet viskar till dig här och har alltid en direktkoppling till nuet. Du behöver bara lyssna, lyssna här och nu.

 

Vill du se hur du kan leva mer i nuet och känna mer lugn och glädje i livet? Varmt välkommen att kontakta mig, skriv in ditt telefonnummer om du vill bli uppringd. Varma hälsningar // Angelica