KONTAKT
angelica och bild på ett finger som ger en stjärna av 5

Jag lägger ner fajten mot min inre kritiker

Jag lägger ner fajten mot min inre kritiker

Jag är vuxen nu, men orden från min barndom kan fortfarande leta sig fram.

Ibland hinner jag med och orden rinner av. Ofta kan jag se att de kommer från förr och inte har någon betydelse i nuet.

Men ibland kan orden vara mer överrumplande, som om de tassat in bakvägen och smyg färgat min verklighetsbild. Då känns det tufft när jag ser mig i spegeln eftersom ett filter av dömande oskyldigt lagt sig över min syn. När orden från historien villkorar min upplevelse så känns orden, de gör ont.

Men idag vet jag att det jag känner är skapat av gamla historier. De är inte verkligheten jag känner. Jag känner de tankar som råkat färga min verklighet.

Bakom den osköna känslan finns mitt sanna jag. Lugnet och acceptansen finns alltid där som en trygg och vilsam bas.

Även om denna bas ibland är dold, så är jag idag medveten om att den finns. Det som ibland gör ont blir därför inte lika skrämmande.

Jag är redo, redo att släppa mig helt fri från det förflutna. Släppa mig fri från allt dömande. Jag dedikerar mig till denna frihet. Jag dedikerar mig till att etablera mig i mitt sanna jag, till att vara acceptansen och lugnet.

Jag lägger ner fajten mot min inre kritiker och accepterar att den finns där. När den visar sig, välkomnar, omfamnar och älskar jag även denna osäkra del av mig.

Jag vet att den jag verkligen är, alltid är kärleksfull, lugn och accepterande. Just av denna anledning lägger jag ner bråket med min inre kritiker. Jag accepterar denna del i tystnad, öser på med kärlek och håller den mjukt i min famn.

Den inre striden är över.

Alla känslor är tillåtna.

Allt är okej.

Min inre kritiker jag älskar även dig.

 

Skulle du vilja utforska mer av att kunna lyssna till din egen visdom, vara snällare mot dig själv och släppa dig själv fri att bara vara? Leva från en plats av trygghet och lugn? Kontakta mig via formuläret så kan vi boka ett förutsättningslöst möte för att se hur jag kan stå till tjänst.