KONTAKT

Inloggning

Lost your password?

Nästa live möte är onsdagen den 12/6 18.30-19.45

INSIDAN är till för dig som är nyfiken på hur livet kan bli enklare och härligare utan en massa mer göranden. Ett ställe att gå till när du vill eller behöver bli påmind om att du redan har allt du söker inom dig, eftersom vi människor har en tendens att glömma detta faktum emellanåt. 

INSIDAN är en tillåtande och öppen plats att gå till för att fortsätta att utvecklas som människa. Människa är vad vi är, först och främst i livet. Så varför inte då fördjupa förståelsen för vad det innebär och hur det fungerar, så att färdigheterna i att vara människa ökar? På så vis blir annat du vill göra i livet enklare. Exempelvis kan denna förståelse led till:

  • Mer lugn och ro i livet
  • Förbättrade relation till sig själv och andra
  • Ökad kreativitet och energi
  • Ökad acceptans till sig själv, andra och det som pågår i livet
  • Minskad stress, oro och ångest

Detta får du som medlem:

– Live webinar, via zoom en gång i månaden, där du kan: lyssna, ställa frågor, reflektera och fortsätta att fördjupa dig Dessa möten varar i 75 minuter och är planerade att vara andra onsdagen i månaden 18.30.

– Meditationer

Videokurser 

– Mer videomaterial

– Ljudfiler, där du också hittar inspelningen av tidigare live webinar.

 

– Du kan gå med i den slutna FB-gruppen bara för medlemmar, där du kan träffa andra medlemmar och forsätta dialogen eller dela med dig av reflektioner och tankar.

Du erhåller rabatt på bland annat, workshops, program och TransformativaSamtal.

Det är månads-prenumeration, du förbinder dig inte till något längre utan kan när som helst säga upp ditt medlemskap.

 

 Så här säger andra om INSIDAN

Angelica är hängiven, ödmjuk, inspirerande och rolig. Hon gör ett jättefint arbete med hur hon kommunicerar kring förståelsen. INSIDAN är en plats att inspireras och påminnas om hur det är att vara människa, det finns mycket bra ljud och videomaterial att se och lyssna till.

Patrik

Jag har sökt hjälp flera gånger, men det är hos Angelica och hennes medlemssida INSIDAN som gett mig mer lugn och ro. På INSIDAN kan man hitta videos och ljudfiler, dessa är för mig ett bra stöd emellan sessionerna som vi har. På INSIDAN får man flera behövliga påminnelser om att komma tillbaka till nuet, vad kärlek är… och mycket mer. Jag kan inte säga att jag är en annan person, jag säger bara att jag är och det räcker.

Anna

Medlemssidan INSIDAN på Hela du är jättebra, där du kan gå in när som helst för att lära dig mer. Där hittar du meditationer, du kan lyssna på de zoommöten som varit, om du inte kunnat delta eller om du vill lyssna igen. Där finns också videokurser och andra video och ljudfiler. Angelica tydliggör också det svåra på ett enkelt och förståeligt sätt. Toppenbra helt enkelt!

Yvonne

Angelica får ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av fem möjliga för hennes engagemang, ödmjukhet, lugn och trovärdighet🙏❤️
Eva

Inloggning

Lost your password?