KONTAKT

Från obefintlig självkänsla och utbränd till hållbar och självklar

En inspirerande och hoppfull föreläsning där du får höra om den resa Angelica har gjort. Från tuffa uppväxtvilkkor, kämpande och total utbrändhet till att hitta tillbaka till livet som hållbar och självklar. 

Hållbar och självklar

Angelica har växt upp under tuffa förhållanden, varit mobbad i skolan från 1an till 9an. Haft en känsla av att hon aldrig duger eller räcker till. kämpat med en låg självkänsla och sviktande själförtroende. Haft svårt att säga nej varit livrädd för att inte bli omtyckt och känt sig värdelös. Hon drev sig in i väggen försökte skynda sig tillbaka och upprepade detta fyra gånger. 

I dag har hon hittat ut från denna onda cirkel. Det hon hittade är något som alla människor har tillgång till, men vi vet inte alltid om det. Det finns tre principer som ligger bakom alla våra mänskliga upplevelser i livet. När vi får förståelsen för hur vi fungerar mentalt, vänder det på hur vi har sett på tillvaron. Angelica är idag på en helt ny plats i livet. Denna hoppfulla historia vill hon dela med sig av till fler, så att fler människor kan se att livet inte behöver vara en kamp, att händelser från hisorien inte behöver påverka i dag. Livet kan bli mycket enkklare och härligare.

Är du intresserad av att boka denna hoppfulla och inspirerande föreläsning, Skicka ett mail om du vill boka eller veta mer, skicka namn och nummer om du vill bli uppringd. 

Ser fram emot att höra ifrån dig.