KONTAKT
Bokstäverna Begin på en kaffekopp

En förändring blir lättare när den kommer inifrån

Vi kan få hur mycket information som helst utifrån, vi kan ha massor av kunskap om tillvägagångssätt, men ändå gör vi inte den förändringen som vi vet att vi borde göra. Varför?

För att det inte kommer inifrån oss själva.

När du får en djupare förståelse för hur du fungerar mentalt, samt får insikt i hur dina upplevelser av livet skapas – inifrån och ut – kan du verkligen förändras på djupet. Då kan du med mer enkelhet och lugn genomföra de förändringar du önskar, utan att behöva kämpa. Vare sig det handlar om att stressa mindre, bryta mönster, öka hälsan, förbättra relationer eller något annat.

Många av oss har oskyldigt sett på livet från lite fel perspektiv. Att det som händer utanför mig ska hjälpa mig inuti – som att mer pengar kommer göra mig lyckligare, om jag bara går ner i vikt så kommer jag må bra och få självförtroende, om min partner bara hade varit lite mer förstående så skulle jag vara gladare.

Kanske kan du till och med se att ibland har du gjort förändringar som du önskat men har ändå inte känt dig så nöjd som du ”borde” vara. Hur kan det bli så?

När du får djupare insikt i hur livet skapas inifrån dig själv och ut, kan du börja i andra ändan. Först hitta tillbaka till ditt lugn och välmående och sedan från den platsen göra det du önskar.