KONTAKT
Angelica håller handen på sitt hjärta och blundar

Du lever för evigt i mitt hjärta

 

Du lever för evigt i mitt hjärta 

Tomheten fyller mig. 

Det är så konstigt att jorden fortsätter snurra och att dagarna fortsätter gå… Allt runtomkring är fullt med liv, vinden susar, människor och djur rör sig och mitt hjärta fortsätter att slå. 

Men tomheten du har lämnat efter dig är total, den äter på mig inifrån. Hela mitt inre ekar av rivande tomhet, ändå fortsätter mitt hjärta tålmodigt att slå. 

Jag blundar, stänger allt ute och vänder in mot det tomma och lyssnar till mitt hjärta. Här är du ju, i mitt hjärta, här kan jag höra dig och här kan jag känna dig.

Mitt hjärta har fortsatt att knacka på i tomheten för att påminna mig om vart du går att finna nu för tiden. Tack mitt hjärta. 

Min älskade vän, du finns här hos mig, just precis här, alldeles nära.

När tomheten gapar inom mig vänder jag blicken inåt och lyssna till mitt hjärta för att hitta dig. Min älskade, älskade vän, du lever för evigt i mitt hjärta.

❤️


Vill du se hur du kan ta dig igenom din sorg, släppa ditt tänkande och komma i kontakt med din visdom? Varmt välkommen att kontakta mig, skriv in ditt telefonnummer om du vill bli uppringd. Varma hälsningar // Angelica