KONTAKT
man med skägg som småleer

Är det flummigt att vara människa?

Ibland får jag höra att det jag jobbar med är flummigt. Det gör inget, men hur flummigt är det egentligen?

Mitt jobb och min passion, är att hjälpa människor att hitta ett liv med mer glädje och mer enkelhet. Jag har vaknat till detta enklare och härligare liv och ser att det finns tillgängligt för alla. Är det flummigt?

Genom att titta närmare på de principer som ligger bakom våra mänskliga upplevelser, kan vi vakna till ett enklare och skönare liv. Dessa principer är enkelt uttryckt, 1. Vi lever 2. Vi är medvetna 3. Vi har tankar. Inte jätteflummigt, eller?

När vi ska lära oss köra bil behöver vi förstå hur det fungerar och hänger ihop för att bilen ska rulla på med enkelhet, utan att gå sönder och utan att vi kör av vägen.

Genom att förstå hur alla våra upplevelser i livet skapas på ett djupare plan, hur det hänger ihop, blir det enklare att rulla på i livet, det blir enklare att vara människa.

Att öka sina färdigheter i människo-varandet är ganska listigt om du frågar mig. Vi går runt och är människor hela dagarna, är det inte då ganska bra att veta hur vi verkligen fungerar så att det kan få rulla på lättare och härligare?

Att tycka detta är flummigt är upp till var och en. Jag är inte ute efter att övertyga någon. Vi har alla vår fria vilja, det innebär att vi äger rätten att tro på vilka tankar vi vill.

Det jag vill, från mitt hjärta, är att visa att alla har möjligheten att leva enklare och härligare.

För att lära sig köra bil behöver vi lägga på kunskap. För att lära sig vara människa och ha det lättare behöver vi snarare plocka bort, vi vet redan allt, vi har bara glömt och täckt över med tankar om att det är på ett annat sätt. På så vis är mitt jobb enklare, jag vet att alla redan besitter all förståelse de behöver, jag ska bara peka på det som redan finns på plats.

Vi är redan människor, jag vill bara visa vad det verkligen innebär, så att den som hör, kan få det enklare och härligare i sitt mänskliga liv.

Vad innebär det att vara människa och att ha upplevelser i livet? Vi kikar på de som är och undanröjer det som inte är. Jag vill fortsätta att öka min förståelse i hur det är att vara människa, för människa är vad jag är, varje dag, i alla lägen.

Är det flummigt att vilja ha det enklare som människa?

Är det flummigt att vara människa? 

Med värme och kärlek 💖🌟

//Angelica